Hoidot


AKUPUNKTIO

Akupunktiohoitaja - Zhang Mingrong - Kiinalaisen lääketieteen Lääkäri

Mihin akupunktio auttaa?

Kiputiloihin: päänsärky, niskakipu, jäykät hartiat, alaselkäkipu, iskiaskipu, tenniskyynärpää, kuukautiskivut jne.

Hengitystieongelmat: poskiontelotulehdus, astma, allergia, keuhkoputkentulehdus, kurkkukipu.

Nukkumisvaikeudet, masennus, vaihdevuodeoireet, tinnitys, ruoansulatushäiriöt, alkoholiriippuvuus, tupakointi, virtsaamisongelmat.

Akupunktio on myös hyvin käytännöllinen hoitokeino fyysisiin ongelmiin, jotka johtuvat jännityksestä, sterssistä tai tunne-elämän epäkohdista.

MIKRONEULAUS by BIODROGA MD

Kuinka mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi korjata mikrovammaa. Samanaikaisesti toivottu kollagenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi.

Mikroneulauksen edut:

 • Hoito aiheuttaa vain pientä kipua
 • Tunkeutuu vain vähän ihoon, eikä nukutusta tarvita
 • Hellävarainen ja tehokas hoitometodi, joka tarvitsee näkyviä hoitotuloksia
 • Mikroneulaus on turvallinen ja tehokas, toisin kuin kirurgiset toiminpiteet

Mikroneulausta suositellaan:

 • Pienet juonteet ja rypyt, veltostunut iho
 • Atooppinen ja ikääntyvä/ikääntynyt iho
 • Valon ja auringon vaurioittama iho, pigmenttiläikät ja hyperpigmentaatio
 • Kalpea ja samea tupakoitsijan iho
 • Suuret huokoset ja rasvainen iho, arvet ja aknearvet

Mikroneulaus ei sovi:

 • Kaikki ihosairaudet: ihosyöpä, syylä, luomi, rosacea, ihottuma, psoriasis
 • Veren hyytymishäiriöt
 • Herpes
 • Lääkkeiden aiheuttamat ihon vauriot: ihosairaudet, kemo- tai radioterapia, kortisonihoidot
 • Herkkä/ärtynyt iho
 • Auringon polttama iho
 • Haavat
 • Rikkinäiset ihoalueet
 • Tulehtunut akne

Neulaus & Hyaluronihappo - täydellinen synergia

Hyaluronihappo toimii vesimagnettina. 1gramma hyaluronihappoa pystyy sitomaan 6 litraa vettä ja näin pumppaa ihon sileäksi. Kun yhdistetään hyaluronihappoa sisältävät tuotteet ja trendikäs mikroneulausmetodi, saadaan ihosolujen toiminnot aktivoitua ja iho pumpattua sisältä ulospäin. Tuloksena on raikas ja elinvoimainen iho. Ja näin saadaan fantastisia hoitotuloksia.

CARETECH RF-CRYO

Ihomme joutuu jatkuvasti erilaisten ympäristötekijöiden rasittamaksi ja iho tulee veltoksi sekä ryppyiseksi.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

CARETECH DIAMOND

Uuden ajan timanttihiontalaite tasaisemmalle iholle!!!

Nopea ja kivuton Caretech Diamond -hionta sopii erinomaisesti kiireiselle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta. Caretech Diamond silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää.
Caretech Diamond -hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa.

Hoidossa ihon kuollut kerros poistetaan, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Timanttihionta on allergiavapaa hoito. Hoidossa käsitellään kasvot kokonaan (myös silmänympärys), kaula ja ulkokorvat.

Merkittävimmät tulokset:

 • kuorii ja puhdistaa
 • ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
 • uudistava ja kiinteyttävä
 • poistaa mustapäitä ja talia sekä hoitaa aknea
 • siloittaa ryppyjä
 • korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
 • voidaan hoitaa myös vartalon ihoa

NYT myös Kirkkonummella mesoterapiahoito ilman neulausta!!!

Neulaton Mesoterapia on tällä hetkellä tunnetuin, miellyttävin ja suosituin vaihtoehto kiinteyttävälle injektiohoidolle.
Hoitoalueet ovat : pigmenttimuutokset, ikääntymisen merkit, veltostunut iho, rypyt, akne, suuret huokoset, rasvainen iho, kuiva-hilseilevä iho.
Dual injector - on mesoterapialaite, jolla ei neulata ihoa. Laitteessa yhdistyvät radiofrekvenssi- (RF) ja elektroporaatiotekniikka.
RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollagenin muodostusta, kutistaa löystyneitä kollageenisäkeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet juonteet häviävät.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelämä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla. Elektroporaation avulla soluväleihin saadaan aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystytään imeyttämään ihoon juuri niitä vaikuttavia aineita, joita iho tarvitsee.

Neulattoman Mesoterapian vaikutukset ovat samat kuin injektiohoidossa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia kuten kipua ja mustelmia. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja sillä ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Neulatonta Mesoterapiaa suositellaan erityisesti henkilöille, jotka etsivät holistista vaihtoehtoa neulahoidoille.

!!!Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville!!!

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, naamio+laitehoito, hieronta ja tehotuotteet.

www.yumilashes.fi

UUSI Vallankumouksellinen Ripsien tyvikohotus! EI tarvitse enää Ripsien pitennyksiä ! YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ...ja irto-osia.
YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.
YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.
Hoidon tulos kestää 8-12 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
YUMI™ Lashes hoidon aikana anti-aging geelilaput kirkastavat ja liftaavat silmänympärysihoasi.
YUMI™ Lashes - niin luonnollista, ei mitään feikkiä! Hoidon kesto n. 60 MIN